U bevindt zich hier: Home » Nieuws


Tornax nieuwsfeed!Tornax nieuwsfeed! |

Nieuws

16 januari 2018

Van Zeeburg, Luimes & Lebbink Makelaars voor 3 jaar verbonden aan volleybalvereniging Tornax uit Ruurlo


Volleybalvereniging Tornax is trots te vermelden dat Van Zeeburg, Luimes & Lebbink Makelaars een sponsorcontract voor een periode van 3 jaar heeft getekend. Zaterdag 13 januari kregen de meiden C2 van Tornax nieuwe shirts en trainingsjassen door directeur Bert Lebbink op het kantoor in Hengelo uitgereikt.  
 
Van Zeeburg, Luimes & Lebbink Makelaars met kantoren in Hengelo Gld, Vorden en Zelhem, verzorgen al vele jaren de verkoop, aankoop en verhuur van prachtige objecten in Ruurlo. Deelname aan Buitenstate benadrukt hun kennis van het platteland en vergroot de verkoopkansen voor woningen in het buitengebied. Zij kennen de markt in Ruurlo en de Achterhoek als geen ander.
De meiden van Tornax zijn erg blij met het door van Zeeburg, Lebbink en Luimes beschikbaar gestelde nieuwe tenue in de clubkleur oranje/zwart. Zij zullen dan ook het makelaarskantoor tijdens de wedstrijden in de Achterhoek met trots promoten. Voorzitter Ineke Nijen Es bedankte Bert Lebbink namens volleybalvereniging Tornax voor zijn bijdrage aan de vereniging.  
 
Klinkende overwinning van meiden C2 op WIK MC1 uit Steenderen
Nadat het tenue was uitgereikt en de foto was genomen stond de eerste wedstrijd van 2018 op het programma. De meiden mochten om 12.00 uur in de thuishal aantreden tegen WIK MC1 uit Steenderen. Vanaf het begin werd de tegenstander flink onder druk gezet en walste Tornax Mc2 in de eerste set over de tegenstander heen 25-4! In de tweede set duurde het wat langer voordat ze afstand namen, maar uiteindelijk werd ook deze set gewonnen. De rest van de wedstrijd lieten de meiden er geen twijfel over bestaan wie vandaag de sterkste was. Regelmatig konden zij met slimme balletjes, heuse smashes en bovenhandse service mooie punten scoren! Met een klinkende 4-0 zege is er dan ook een prima begin gemaakt in deze tweede competitiehelft. Hopelijk kan het team deze goede start een mooi vervolg geven...

 


Op de foto:
Van links naar rechts bovenste rij: directeur Bert Lebbink, Sylvie Schutte, Fien Hans, Annelie Engelberts, Emma Veenboer en trainer/coach Irma Jansen.
Onder van links naar rechts Lynn Bultman, Lucia Sarkisian, Mirthe Bruil, Lotte Geurtsen, Isa Langermans