U bevindt zich hier: Home » Nieuws


Tornax nieuwsfeed!Tornax nieuwsfeed! |

Nieuws

22 januari 2018

Tornax Dames 1 pakt 3 punten


Tornax dames 1 speelde afgelopen zaterdag tegen Diepenheim dames 1 (Time-out'75 DS 1). De dames van Tornax begonnen de wedstrijd met goede moed. Invalcoach Dick was tevens gebrand om te winnen. Tornax begon de wedstrijd goed en Diepenheim kon het niveau van niet bijbenen. Tornax won de eerste set terecht met 25-20.

De tweede set begon Tornax minder goed, maar de inzet bleef aanwezig. Op een gegeven moment stond het 16-18 voor Diepenheim. Door een goede opslagreeks van Ilse kwam hier verandering in en maakte Tornax er 25-18 van waardoor de stand op 2-0 kwam. De derde set ging minder goed voor Tornax, Diepenheim begon beter te spelen en haalde het niveau wat ze wilden bereiken. Door hier en daar geklungel van Tornax won Diepenheim deze set met 19-25: 2-1.
De vierde set maakte de coach van Tornax duidelijk dat hij erg graag wilde winnen, hier waren de dames van Tornax het mee eens. Helaas bleek gaande de set dat dit niet lukte. Er was bij Tornax chaos in het spel. De tegenstander profiteerde hiervan en won dan ook de vierde set: 22-25, waardoor de stand gelijk kwam.

De laatste set wilde Tornax erg graag winnen, want met een verlies naar huis zou het wel heel zuur maken. Tornax begon goed en speelde op het niveau wat ze gewend waren. De ballen gingen goed en de tegenstander kreeg er veel moeite mee. Tornax won de vijfde en laatste set met 9-15 en won daarmee de wedstrijd: 3-2 winst. Hoewel de dames op meer hadden gehoopt, blijven ze wel bovenin het klassement meedraaien.

Aankomende zaterdag spelen de dames om 14:00 uur thuis tegen VIOS Eefde. Dit is de kraker tussen nummers 1 en 2. Tot dan!