U bevindt zich hier: Home » Nieuws


Tornax nieuwsfeed!Tornax nieuwsfeed! |

Nieuws

22 januari 2018

Tornax H1 verslaat nabije concurrent met 0-4


Team zet belangrijke stap richting handhaving
Tornax Heren 1 heeft een belangrijke stap gezet richting handhaving in de Promotieklasse. In Eefde werd VIOS terecht met 0-4 verslagen. Dat betekende de tweede winst in de promotieklasse voor Tornax wat tevens resulteerde in een positiestijging op de ranglijst.

Er werd fel aan de wedstrijd begonnen. Tornax had de passing goed liggen, waardoor ook de spelverdeling en de aanval goed uit de verf kwamen. Hoewel de eerste set eerst gelijk op ging, bleef Tornax druk uitoefenen met de serve en aanval, waardoor er een gat geslagen werd: 19-25. De tweede set liet een vrijwel gelijk beeld zien: 21-25. Het was duidelijk dat Tornax geen moment kon verslappen tegen Eefde. Ondanks dat gegeven, was Eefde het spel in de derde set bijster. Tornax speelde zorgvuldig en trok gemakkelijk de set naar zich toe met 15-25. De vierde en laatste set was tot de 20 misschien wel het spannendst van de hele wedstrijd. Tornax werd minder nauwkeurig in de passing en ook aanvallend was het iets minder. Er werd nog een keer vol gas gegeven, waardoor ook deze set winnend werd afgesloten 20-25. Het betekende de eerste 0-4 overwinning voor Tornax in Promotieklasse. Een fantastische prestatie.

Aanstaande zaterdag spelen de mannen van Tornax om 16:00 uur thuis tegen Grol Heren 1. Dat team staat een plek boven Tornax. Tot dan!