U bevindt zich hier: Home » Nieuws


Tornax nieuwsfeed!Tornax nieuwsfeed! |

Nieuws

15 april 2018

Meiden Tornax C2 kampioen


Belofte maakt schuld! Januari jl kregen de C2 meiden nieuwe shirts en trainingsvesten van Bert Lebbink van Van Zeeburg, Luimes & Lebbink en deden de belofte kampioen te worden. Zaterdag 14 april jl kwamen de meiden hun belofte na door met 3-1 van de nummer 2 Auto van Oort Rebelle uit Dieren te winnen.

Klinkende overwinning 

De meiden mochten om 14.00 uur in de thuishal aantreden tegen Auto van Oort Rebelle MC2. Waren het de overvolle tribunes, de kans op het kampioenschap? In ieder geval begonnen de meiden met enige zenuwen aan de wedstrijd. Hoewel de 1e set met een klein verschil nog tot winst leidde, werd de 2e set net uit handen gegeven. Vanaf de 3e set herpakten de meiden zich en gingen de sterren van de hemel spelen. Goede servicedruk, reddingen voor elkaar en scherpte aan het net maakten het verschil. Met deze winst en net zo’n goede 4e set lieten ze zien dat zij de terechte kampioenen waren. 

Op de foto:

Van links naar rechts bovenste rij: trainer/coach Irma Jansen, Lucia Sarkisan, Lynn Bultman, Sylvie Schutte, Mirthe Bruil, Annelie Engelberts, Fien Hans

Onder van links naar rechts: Lotte Geurtsen, Isa Langermans en Emma Veenboer