U bevindt zich hier: Home » Nieuws


Tornax nieuwsfeed!Tornax nieuwsfeed! |

Nieuws

22 april 2018

Zeer succesvol seizoen voor Tornax


Met het kampioenschap van meiden B1 in december, jongens A, meiden C2 en CMV niveau 6 aan het einde van het seizoen waren er dit jaar 4 kampioenteams binnen Tornax. Met daarnaast promotie van dames 2 naar de 2e klasse, dames 3 naar de 3e klasse, het behalen van de hoogste poule door de recreanten mix en klassenbehoud van heren 1 in de promotieklasse, kan Tornax terug kijken op een zeer succesvol seizoen.

Inmiddels is het competitieseizoen ten einde en wordt eind mei de zaalsport vervangen door het beachen. Vele spelers van Tornax zullen weer deelnemen aan de beachtrainingen en toernooien bij zwembad de Meene in Ruurlo.

 

Interesse om te gaan (beach)volleyballen?

Voor het komende seizoen is er weer plek voor nieuwe leden zowel tijdens het beachen als in de hal. De allerjongste jeugd kan vanaf 6 jaar deelnemen aan het CMV volleybal en vanaf 18 jaar is de keuze tussen competitie of recreanten mogelijk. Zowel in de competitie als recreatief wordt er op diverse niveaus getraind en aan wedstrijden deelgenomen. Interesse, laat een bericht achter via info@tornax.nl