U bevindt zich hier: Home » Nieuws


Tornax nieuwsfeed!Tornax nieuwsfeed! |

Nieuws

5 juni 2018

Nieuwsbrief – juni 2018


Vakantie!
We kunnen terugkijken op een mooi seizoen. Promotie van dames 2 en 3 naar respectievelijk de 2e en 3e klasse. Kampioenschappen van jongens A, meiden B1, C2 en CMV niv 6. Klasse behoud van heren 1 in de promotieklasse en net op de valreep kreeg het mixteam de uitnodiging deel te nemen aan de regionale kampioenschappen o 16 juni as. Al met al hebben we een mooi volleybalseizoen gehad.
En voor wie nog gaat beachen: heel veel plezier de komende tijd op het beachveld en voor wie vakantie gaat houden: een fijne vakantie en tot maandag 20 augustus in de hal!

Tornax en de wet AVG: jullie privacy is vanzelfsprekend voor ons
De afgelopen weken was er in de media veel aandacht voor de nieuwe privacy wetgeving per 25 mei 2018. Deze wetgeving is ook van toepassing op onze vereniging. Graag informeren we jou over de manier waarop wij met jouw persoonsgegevens omgaan.

Nieuwsbrieven
We sturen jou al geruime tijd een aantal keren per jaar een nieuwsbrief met informatie over onze activiteiten. We attenderen jou er hierbij nog een keer op dat je op ieder moment kunt aangeven dat je geen nieuwsbrief wilt ontvangen.

Foto’s en beeldmateriaal
In verreweg de meeste gevallen wordt het gewaardeerd dat als je kampioen bent geworden wij de teamfoto publiceren op onze site, facebook en in het Achterhoek Nieuws. Ook zullen soms foto’s gemaakt worden om een sfeerimpressie weer te geven of om Tornax op een positieve manier in het nieuws te brengen. Toch kan het voorkomen dat je dat niet prettig vindt en er mogelijk zelfs  bezwaar tegen hebt dat een foto waar jij of je zoon/dochter op staat gepubliceerd wordt. Dit kun je melden aan info@tornax.nl. Uiteraard respecteren wij deze keuze.

Wat doen wij met jouw persoonsgegevens als (oud) lid van Tornax?
Wij verwerken uitsluitend persoonsgegevens als we daar een goede reden voor hebben, ofwel een wettelijke grondslag in de zin van de AVG. Denk daarbij aan het uitvoeren van jouw lidmaatschap van Tornax en het bondslidmaatschap van de Nevobo.
Uiteraard gebruiken we jouw persoonsgegevens alleen voor onze eigen administratie en nieuwsbrieven en stellen wij geen persoonsgegevens ter beschikking  aan anderen.
 
Wij respecteren jouw privacy en wij zullen alle informatie hieromtrent opnemen in ons huishoudelijk reglement. Deze zijn we aan het updaten en zal te zijner tijd op onze site verschijnen.


Beachvolleybal 4 juni – 13 augustus
Vanaf maandag 4 juni starten we met het beachseizoen. Iedere maandagavond (jeugd 18.30 – 20.00 uur, senioren 20.00 – 21.30 uur) is er voor diverse groepen trainingen en afsluitende partijtjes. En 1x per 2/3 weken is er op de woensdagavond een mixtoernooi waar je heerlijk onderling partijtjes kunt spelen.
Als je je nog niet hebt aangemeld, maar wel wilt spelen bel met of stuur een app naar Ruth Wezinkhof: 06-13269083. Zij is eindverantwoordelijke voor de organisatie van het beachen.
Ook komt er op korte termijn een mail met de data van de onderlinge toernooien waar je je per toernooi voor kunt aanmelden.

Volleyballen te koop voor € 5,00
Zoals ieder jaar hebben we weer een aantal ballen vervangen. De oude volleyballen lopen te snel leeg, maar als je ze voor gebruik oppompt kun je er weer even mee ballen. Indien je een oude volleybal wilt overnemen kun je een berichtje achterlaten bij: info@tornax.nl


Heb jij nog tijd over voor een klus?
Annabel Braakman is je voorgegaan en heeft ‘ja’ gezegd. Vanaf april jl is zij bestuurslid jeugdzaken geworden.
We hebben echter nog een paar klusjes waar we iemand voor zoeken:
1.    Sponsor coördinator --> ongeveer 2 uur per maand
2.    Coördinator Grote Club Actie -->  ongeveer 10 uur totaal in de periode september – november
3.    Uitbreiding van de jubileumcommissie naast Irma Jansen, Ruth Wezinkhof en Quicilia Hoffman. Wie wil hen helpen om in maart 2020 een super mooi 50 jarig jubileum neer te zetten?

Heb je interesse om een kleine overzichtelijke klus te doen stuur dan een mailtje naar Ineke.nijen.es@tornax.nl of info@tornax.nl.

Nieuwe leden gezocht voor de mini’s en heren recreanten
Met name bij de mini’s en heren recreanten kunnen we weer wat instroom gebruiken. Heb je broers/ zussen, ouders, kinderen, familieleden, vrienden, buurtgenoten die graag willen volleyballen. Maak ze warm om 3x gratis mee te trainen met één van onze groepen. Daarna kunnen ze beslissen of het bij ze past.
Mocht je iemand kennen, geef de naam door aan Marcel Giesen (marcel.giesen@tornax.nl)  en we vinden voor hem/haar een mooie trainingsgroep.


Wist je datjes:
  • We hebben een zeer succesvolle worstenactie gehad met een mooie opbrengst voor de clubkas.
  • Wij hopen dat jullie allen gestemd hebben op de HartvoordeAchterhoek actie van de Rabobank. (Dit kan nog tot en met 6 juni!).
  • Ook dit jaar tappen we weer met vele vrijwilligers op de zwarte cross. Mocht je nog willen deelnemen, stuur een mail aan zwartecrosstornax@concepts.nl.
  • De gemeente Berkelland heeft een budget beschikbaar gesteld voor een haalbaarheidsonderzoek. Dit onderzoek gaat in beeld brengen of de sporthal en gymzaal te renoveren zijn of dat ze plaats moeten maken voor nieuwbouw.
  • Na de succesvolle beachvolleybal toernooien van de afgelopen jaren staat er ook dit jaar weer één gepland en wel in het weekend van 11 augustus.
  • Nettie Boland woensdag 18 april na meer dan 40 jaar haar laatste competitiewedstrijd heeft gespeeld. Na zo vele jaren vindt ze het tijd worden om bij de recreanten te gaan ballen.
  • Op 8, 9 en 10 juni vinden de special olympics in de Achterhoek plaats. Op vele plekken in de Achterhoek worden de wedstrijden gespeeld: http://www.specialolympics2018.nl/
  • Op 23 juni as organiseren we weer voor al onze vrijwilligers de jaarlijkse Sven voor Ogen kadermiddag/avond.
  • En in het weekend van 25/26 mei hebben de mini’s en een aantal jeugleden een geweldig mooi kamp gehad bij de Heksenlaak in Barchem.

Wij wensen jullie allen een fijne vakantie en tot 20 augustus in de hal.

Namens het bestuur van Tornax,
Ineke Nijen Es, voorzitter

 

Klik hier om de nieuwsbrief als PDF te openen