U bevindt zich hier: Home » Nieuws


Tornax nieuwsfeed!Tornax nieuwsfeed! |

Nieuws

10 oktober 2018

Tornax Dames 1 pakt 5 punten tegen Longa'59 Dames 3


Afgelopen zaterdag moesten we tegen Longa, een sterk team wat we wisten. We begonnen met de warming-up samen met de mini van de week. Na de warming-up hebben we een kleine really gespeeld. Hierna kon het echte werk beginnen. We begonnen met goede moed de wedstrijd. Strakke opslagen en goede aanvallen met mooie reallys. De eerste set werd tot aan het einde spannend en hebben we afgemaakt met 25-21 winst.

De 2e set begonnen we gelijk aan Longa, door sterk te blijven en de bal onder controle te houden hebben we de punten terug gepakt. Wegens blessure hebben we Fleur Tetteroo meegevraagd voor de wedstrijd, Fleur heeft ook een mooi aantal punten gemaakt waardoor we nog meer op voorsprong kwamen. Deze set wonnen we wat makkelijker met 25-15.

De 3e set begonnen we met de basisopstelling. Omdat het goed liep en we wat variatie in de opstelling willen, hebben we Suzan (mid) op diagonaal gezet. Er waren weer spannende really’s waardoor we lekker aan het ballen waren en wonnen met 25-20.

In de 4e set zijn we ook weer fanatiek begonnen. Elke bal werd van de grond gevist waardoor wij op voorsprong kwamen. Met een paar driemeter aanvallen maakte we het af. Ook hier werd weer van posities gewisseld. Fleur (mid) werd paser loper. Met z’n allen besefte we dat we voor de 5 punten wouden gaan en hebben de set met 25-21 gewonnen.

Tornax dames 1 staat nu 2e met 14 punten onder Gemini met 15 punten.

Aanstaande zaterdag spelen de dames om 17:00 Pajodos dames 1 in Pannerden.