U bevindt zich hier: Home » Nieuws


Tornax nieuwsfeed!Tornax nieuwsfeed! |

Nieuws

14 oktober 2018

Tornax Dames 1 herpakt zich tegen Pajodos


De wedstrijd begon om 17:00. We begonnen als een echte diesel, we kwamen moeilijk op gang. In de eerste set kwam de pass niet goed bij de set-upper, terwijl het bij de tegenstander allemaal soepel verliep. Dick (invaller coach) probeerde moed in te spreken, maar het hielp ons niet. Uiteindelijk hebben we de eerste set 25-16 verloren.


De 2e set ging nek aan nek. Laura is met ons meegegaan wegens blessure. Door een paar mooie aanvallen van Laura hebben we ons goed herpakt. Helaas hebben we net verloren met 25-23. 
In de 3e set kwam liep de diesel eindelijk goed. De motivatie werd hierdoor hoog en hebben de moed niet laten vallen. Goede passes waardoor we het goed konden afmaken. Deze set hebben we 19-25 gewonnen.


De 4e set begonnen we weer met goede moed, we moesten winnen! Door Lieke (mid) op diagonaal te zetten hebben we mooie punten binnen gehaald. De motivatie was hoog om te winnen en gingen er goed voor. We hebben deze set 10-25 gewonnen.
Het staat nu 2-2 en moesten dus een 5e set. We begonnen met de opstelling uit de 3e en 4e set. Omdat we nu de vibe te pakken hadden liep het allemaal goed. De eindstand van set 5 was 7-15.
Laura bedankt voor het meespelen en Dick bedankt voor het coachen!