U bevindt zich hier: Home » Nieuws


Tornax nieuwsfeed!Tornax nieuwsfeed! |

Nieuws

31 oktober 2009

Jongens B succesvol tegen Boemerang


Tornax JB 1 – boemerang JB 1

De eerste set ging nog aardig goed we hadden de hele tijd een kleine voorsprong.

Alleen in de techniek konden nog wel wat dingen beter, zoals de pass naar de spelverdeler toe, maar ondanks dat de techniek niet helemaal goed ging hadden we de set toch nog gewonnen met 25-18.

De tweede set ging op het begin niet zo goed boemerang had een tijdje lang een voorsprong. We stonden op een geven moment ook achter met een score van 7-14 na die score ging het wel een stuk beter, we kwamen steeds dichterbij. De techniek ging wel beter als de vorige set maar we konden beter, uiteindelijk hebben we de set gewonnen met een score van 25-20.

De derde set ging weer wat beter dan de 2de set we hadden een mooie voorsprong en een paar leuke aanvallen. Later in de set ging het wel weer gelijk op de pass richting de spelverdeler ging toch wel wat beter, maar het kon alsnog wel weer beter. we hadden de set onze kop er weer niet echt goed bij. Uiteindelijk hebben we toch wel gewonnen met een stand van 25-19.

De vierde set ging naar mijn mening helemaal niet goed, je zou deze set wel het dieptepunt van de wedstrijd kunnen noemen, niks ging helemaal zoals het moest. We hadden de hele set een achterstand en we hadden uiteindelijk ook verloren met 25-20