U bevindt zich hier: Home » Nieuws


Tornax nieuwsfeed!Tornax nieuwsfeed! |

Nieuws

16 december 2018

Livo D6 tegen Tornax D1


Vol goede moed vertrok Tornax naar Westervoort om de laatste wedstrijd van 2018 te spelen. 

De eerste set begon Tornax met veel opslagfouten waardoor ze veel punten weggaven. Dit zorgde ervoor dat Tornax tegen een achterstand aan keek. Tornax zette de eigen fouten om in eigen punten en zorgden voor een voorsprong en wonnen de eerste set moeizaam met 18-25. 
De tweede set begon Tornax hetzelfde als de eerste set, waardoor ze weer tegen een achterstand aan liepen. Ook dit hebben ze om weten te buigen tot winst van de tweede set. De tweede set is gewonnen met 21-25. 
De derde set wilde Tornax vanaf het begin goed beginnen. Helaas ging dit ook moeizaam en stonden ze lang op achterstand. Na een goede schop onder de kont van Roel (trainer/coach) ging Tornax harder lopen en zorgden ze ervoor dat ze van een achterstand van 18-13 ombogen naar 20-25 winst voor Tornax. Het stond dus nu 3-0 in sets voor Tornax 
Tornax wilde graag met 5 punten naar huis dus begonnen de vierde set nu zeer goed. Het heeft namelijk 4-13 gestaan voor Tornax door veel goede en moeilijke opslagen. Uiteindelijk dit voort gezet en de set dik gewonnen met 7-25. Tornax uiteindelijk blij met de 5 punten, maar tevreden nog niet.  
Ook willen we Lois en Lize bedanken voor het mee doen met onze wedstrijd. 

We wensen iedereen fijne kerstdagen en een gelukkig (sportief) nieuwjaar en hopen jullie 12 januari weer te zien bij onze thuis wedstrijd om 14.00 uur tegen Angerlo (DES D2).