U bevindt zich hier: Home » Over Tornax


Tornax nieuwsfeed!Tornax nieuwsfeed! |

Over Tornax

Bij Volleybalvereniging Tornax kun je volleyballen voor de lol of er fanatiek mee bezig zijn. Wij gaan er van uit dat die twee goed samengaan, met plezier sporten staat bij Tornax daarom hoog in het vaandel.
Tegenwoordig is Tornax nog steeds een bloeiende vereniging met 165 leden. Wij bieden volleybal aan veel inwoners van Ruurlo, van diverse leeftijden en op diverse niveaus. 

Junioren
Onze jongens en meiden van 8 tot 18 jaar worden iedere maandag of woensdagavond door deskundige en bovendien enthousiaste trainers getraind. De trainingen zijn pittig, maar echt volleyballen leer je dan ook alleen als je elke week goed oefent. Het is mogelijk om mee te spelen in de jeugdcompetitie. Wedstrijden worden in onze regio meestal op zaterdag gespeeld.

Mini's 
Als je jonger dan 12 jaar bent, begin je bij de mini’s. De mini's trainen elke donderdag van 16:15 tot 19.00 uur. De jongste mini's spelen ongeveer 1 keer per maand (zaterdag) een minitoernooi in de omgeving. Dit is altijd heel gezellig en je zult zien dat je er iedere maand iets bij hebt geleerd. Vanaf niveau 4 speel je al wekelijks competitie.

De senioren
Bij de heren en dames wordt op verschillende niveaus gevolleybald: de mannen- en vrouwenteams spelen in de promotie- tot 4e klasse. De competitie wordt gespeeld op zaterdag of woensdag avond.

De recreanten
Wanneer je recreatief wilt spelen, is er op maandag- en woensdag avond de gelegenheid om met de recreantengroep te volleyballen. Mannen en vrouwen zijn welkom in deze recreantengroepen. Ook kun je meedoen met de speciale recreanten-competitie. 

Gezelligheid
Hoewel Tornax in de eerste plaats een sportvereniging is, zijn er ook veel gezelligheidsactiviteiten. Zo worden er allerlei leuke activiteiten georganiseerd.Voorbeelden zijn het Oliebollentoernooi, Eindtoernooi, beachvolleyballen, kamp voor de jeugd, ouder/kind toernooi, etc.